Sütlü İrmik Tatlısı

574708_2048076057736_1659241377_n

Gerekli Malzemeler;

9 Kaşık İrmik

10 Kaşık Şeker

1 Litre Süt

1 Adet Vanilya

Tarçın

İrmik ve süt tencerede karıştırılarak pişirilmeye başlanır. Biraz kaynadıktan sonra şeker ve vanilyayı ilave edip koyulaşana kadar karıştırılır. Koyulaşan tatlıyı su ile ıslattığımız bir bor cama yada kek kalıbına boşaltarak soğumaya bırakalım. En az iki saat soğuduktan sonra sütlü irmik tatlınızı tarçın ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s